Rólunk

Csibi és DodoEgy kis, családias hobbi ragdoll macskatenyészet vagyunk Csallóköz szívében Albáron, Dunaszerdahelytől 6km-re, Bécstől 130km-re, és Budapesttől 150km-re. Célunk gyönyörű és egészséges, amerikai tradicionális ragdoll vérvonalból származó cicák tenyésztése, mellyel már 2009 óta foglalkozunk. Minden cicánk tradicionális vérvonalból származik, mely nagyon ritka és különleges. Különlegessége és ritkasága abban rejlik, hogy cicáink felmenői kizárülag ragdoll cicák, nincs keverve perzsa, birma és egyéb fajtákkal. Magyarországon egyetlen tradicionális ragdoll tenyészet sincs és Szlovákiában is egyediek vagyunk. Alap seal és blue színű cicákat tenyésztünk, bicolour, mitted és colorpoint variációkban. Jelenleg 5 nőstény és 1 kandúr cicánk van, mindannyian más-más országokból: USA, Belgium, Franciaország, Spanyolország, Csehország és egy saját.

A Terra felis macskaegyesület regisztrált tagjai vagyunk, mely a FIFE nemzetközi egyesülethez tartozik.

Dodo
                    - Seal Colorpoint Ragdoll

Cicáink az egész házat bejárhatják, de legfőképp a három saját szobájukban tartózkodnak, ahol mindennel el vannak látva, amire csak egy cicának szüksége lehet. Rendelkezésükre áll egy saját kültéri kifutó is, tehát a frisslevegőt is élvezhetik.

Kizárólag szuperprémium macskatápot esznek : N&D, Royal Canine, Porta21, Nutro, Josera, Orijen… A száraz macskatápon kívül különféle minőségi húskonzerveket és nyers húst is esznek. Kedvencük a Cosma thai csirke-tonhal.

Kaparofa RagdollCicáink egészségesek, állandó állatorvosi felügyelet alatt vannak, mindegyik cicánk negatív teszttel rendelkezik HCM, PKD, Fiv, FeLV betegségekre és megkapják éves oltásaikat.

Kezdetnek ennyi rólunk, de bármilyen kérdéssel bizalommal fordulhatnak hozzám, szívesen válaszolok mindenkinek.

Örülök, hogy meglátogatta az oldalunkat :)Tiffany - Seal Colorpoint Ragdoll