Rólunk

Már nem aktuális, de hamarosan frissítjük

Egy kis családias macskatenyészet vagyunk Csallóköz szívében Dunaszerdahelyen. Célunk gyönyörű és egészséges ragdollcicák tenyésztése. Három nőstény cicánk van, kettő Csehországból : Tiffany of Silkicat és Faith N Hope Azrag Bey, egy Franciaországból: Izia de la Part des Anges, valamint egy kandúrunk Amerikából : Rags2Riches Sunshine Kid.

A pozsonyi Lovecat macskaegyesület regisztrált tagjai vagyunk, mely a FIFE nemzetközi egyesülethez tartozik.

Tiffany - Seal Colorpoint Ragdoll

Cicáink korlátlanul az egész lakást használhatják. Van egy saját szobájuk is, amit csak nekik rendeztünk be, mindennel ellátva amire egy cicának szüksége lehet. Minden nap körülnéznek az erkélyen is, ahol szintén van egy cicafájuk és természetesen védőhálló.

Kizárólag szuperprémium macskatápot esznek : Royal Canin-t, Almo nature-t, Aplaws-ot … A száraz macskatápon kívül csirke-, pulyka-, nyúl-, és marhahúst, valamint különféle minőségi húskonzerveket is kapnak. Nagyon szeretik a sajtot, túrót, tojássárgáját és a Gimpet rudacskákat torkosságként.

Tiffany - Seal Colorpoint Ragdoll

A cica ápolása nagyon fontos, ezért minden héten egyszer kitakarítjuk a fülecskéjüket, levágjuk a karmaikat és hetente többször is megfésüljük őket, hogy szép és egészséges legyen a szőrük. A fürdést és szárítást nemnagyon szeretik, de azért azt is elviselik. Vetriderm hypoallergén sampont és KW balzsamot használunk a fürdetésnél.

Kezdetnek ennyi rólunk, de bármilyen kérdésre nagyon szívesen válaszolok mindenkinek.

A weboldalat fokozatosan bővítjük és minden újdonságról ami történik nálunk beszámolunk :)

Örülünk,hogy meglátogatta az oldalunkat :)
Tiffany - Seal Colorpoint Ragdoll